Σάββατο, 20 Οκτωβρίου 2018

Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2018 Domotel Kastri

Ταυτότητα του συνεδρίου

To Safety & Security Conference, μέσω στοχευμένων παρουσιάσεων, θα προβάλει και αναδείξει τις αποτελεσματικές πρακτικές που εφαρμόζονται από κορυφαίες εταιρίες, με στόχο την προαγωγή της Aσφάλειας & Προστασίας - πέραν του πρίσματος της παραδοσιακής αντίληψης περί Υγιεινής & Ασφάλειας Εργαζομένων - και εστίαση σε θέματα:

  • Ασφάλειας στους χώρους εργασίας & επισκέψεως κοινού για την πρόληψη, έγκαιρη διάγνωση, αποφυγή ατυχημάτων και αντιμετώπιση πυρκαγιών και φυσικών καταστροφών
  • Προστασίας προσωπικού, κρίσιμων εγκαταστάσεων και υποδομών από δολιοφθορές και επιθέσεις κατά ζωής & περιουσίας

Παράλληλα, experts του κλάδου του Safety & Security θα προσφέρουν στοχευμένη ενημέρωση για νέες τεχνολογίες και υπηρεσίες και θα συζητήσουν διαδραστικά με τους συμμετέχοντες για τη δημιουργία ασφαλούς επιχειρησιακού περιβάλλοντος.

Σκοπός του Safety & Security Conference είναι να καταδείξει τη σημασία της πρόληψης στην αποτελεσματική αποτροπή των κινδύνων, που προέρχονται από αμέλεια ή πρόθεση και να αναδείξει ότι η πρόληψη είναι υπόθεση εργαζομένων και εργοδοτών, κράτους και κοινωνίας.

Στόχος δε του Safety & Security Conference είναι να ευαισθητοποιήσει τις αντίστοιχες υπηρεσίες, δομές και επικεφαλείς κάθε επιχείρησης και οργανισμού, για την ανάγκη ολιστικής προσέγγισης όλων των κινδύνων, φυσικών και ανθρωπογενών, με κέντρο πάντα τον άνθρωπο.

  • ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
  • ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ
GEP
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ
  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR

Δείτε τους όρους χρήσης. Επικοινωνήστε μαζί μας.

© 2018 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, T:210 6617777, F:210 6617778

Designed by Boussias
New Media Team